Keresd a helyét – csontocskák alapcsomag

7.999 Ft

 

A játék keretében a gyerekek szórakozva barátkozhatnak a színek és formák témakörével. A különböző játékváltozatok igazodnak eltérő életkorukhoz, de a lényege valamennyinek az, hogy a geometriai alakzatokat színük és formájuk szerint kell a táblák megfelelő helyére illeszteni. A játék elősegíti a pontos megfigyelés, összehasonlítás, megnevezés és egymáshoz rendelés képességének kialakulását, és fejleszti a kézügyességet.

Az alapkészlet 4db körtáblát tartalmaz melyek különböző színekkel vannak jelölve. Valamint 6-6db színben hozzá illő csontot amin különböző geometriai formák találhatóak. A csontoknak meg kell találni a helyét a táblán úgy hogy egyezzenek a táblán és a csontokon lévő geometriai formák és színek. 7999FT

A kiegészítő csomagban + 2db (az elözőektől eltérő színű) korong található, valamint két dobó kocka. 4999Ft

Ha mind két csomagot megvásárlod akár társasjáték ként is tudod használni. Akár rövidebb verzióban (Pl: mindig az rakhat le egy formát, akinek a színét kidobták) De akár hosszabb verzióban (Pl: mindenki csak akkor tehet, ha sikerül kidobnia a saját színét)

A játék akár otthoni szórakozásra, fejlesztésre is alkalmas, de szerintem egy óvodai csoportban, esetleg egy fejlesztő órán is biztos nagy sikerrel használható.

Tartós, jó minőségű filcből készült, táskamerevítővel, így akár ki is mosható kímélő programon, ha szükséges

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Keresd a helyét – csontocskák alapcsomag” értékelése elsőként