Keresd a helyét – Kutyás változat kiegészítő csomag

4.490 Ft

 

A játék keretében a gyerekek szórakozva barátkozhatnak a színek és formák témakörével. A különböző játékváltozatok igazodnak eltérő életkorukhoz, de a lényege valamennyinek az, hogy a geometriai alakzatokat színük és formájuk szerint kell a táblák megfelelő helyére illeszteni. A játék elősegíti a pontos megfigyelés, összehasonlítás, megnevezés és egymáshoz rendelés képességének kialakulását, és fejleszti a kézügyességet.

Az alapkészlet 4db kutyust tartalmaz melyek különböző színekkel vannak jelölve. A kutyus nyakörvét kell figyelni.  Valamint 6-6db színben hozzá illő geometriai alakzatot. Az alakzatoknak meg kell találni a helyét a kutyusokon. 7490FT

A kiegészítő csomagban + 2db (az előzőkétől eltérő színű nyakörves) kutyus található, valamint két dobó kocka. 4490Ft

Ha mind két csomagot megvásárlod akár társasjáték ként is tudod használni. Akár rövidebb verzióban (Pl: mindig az rakhat le egy formát, akinek a színét kidobták) De akár hosszabb verzióban (Pl: mindenki csak akkor tehet, ha sikerül kidobnia a saját színét)

A játék akár otthoni szórakozásra, fejlesztésre is alkalmas, de szerintem egy óvodai csoportban, esetleg egy fejlesztő órán is biztos nagy sikerrel használható.

Tartós, jó minőségű filcből készült, táskamerevítővel, így akár ki is mosható kímélő programon, ha szükséges

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Keresd a helyét – Kutyás változat kiegészítő csomag” értékelése elsőként