Tangram

Ft4.500

Tangram játék egy fantasztikus lehetőséget kínál a gyerekeknek arra, hogy játékosan tanulják meg a geometria alapjait. A játék célja, hogy a gyerekeknek szórakoztató és egyszerű módon mutassa be a geometriai alakzatokat, miközben fejleszti azokat a készségeket, amelyek a problémamegoldáshoz szükségesek.

A játék több nehézségi szintje lehetővé teszi, hogy a gyerekek fokozatosan fejlesszék a kognitív képességeiket, miközben élvezik a játékot. A játék tartalmaz geometriai alakzatokat, amelyeket a gyerekeknek meg kell illeszteniük az alakzatokhoz tartozó táblákon. A játék nem csak a formafelismerést és a geometriai alakzatokat tanítja meg, hanem a gyerekek kreativitását és problémamegoldó készségeit is fejleszti.

Tangram játékot egyedül vagy több gyerekkel is játszhatják. A játékidő változó, attól függően, hogy melyik nehézségi szintet játszák.

Ha beszerzünk hozzá egy homokórát, akár időre is játszhatjuk.

A csomag tartalma: 7db színes geometriai forma, 12db kétoldalas, laminált kártya. mind ez egy kis organza tároló zsákban.

A játék akár otthoni szórakozásra, fejlesztésre is alkalmas, de szerintem egy óvodai csoportban, esetleg egy fejlesztő órán is biztos nagy sikerrel használható.

Tartós, jó minőségű filcből készült, táskamerevítővel, így akár ki is mosható kímélő programon, ha szükséges

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tangram” értékelése elsőként